Dit is de BubbleBum familie

 

Bubblebum opblaasbare zitverhoger

De BubbleBum opblaasbare zitverhoger

De BubbleBum – de goedkope en vrolijke zitverhoger – is een gemakkelijke, opblaasbare en compacte autostoel. Ideaal voor kinderen in de leeftijd van 4 en 11 jaar.

LICHTGEWICHT: Deze autostoel weegt nog geen 500 gram!  De ideale zitverhoger dus voor op vakanties, ritjes in taxi’s of huurauto’s, voor bij opa en oma, of als je kind meerijdt met een vriendje.

COMPACT: Opblaasbare zitverhoger, klaar in een paar seconden. Laat hem leeglopen en hij past in een kleine rugzak van een kind.

SMAL: Tot nu toe was de smalste autostoel 37 cm. De BubbleBum is slechts 32 centimeter breed! Het is dus geschikt voor grote, maar ook voor kleine auto’s. Zonder de ‘armleuningen’ die veel andere autostoeltjes hebben, past de BubbleBum in kleinere ruimtes waar andere autostoeltjes niet passen. Eindelijk kunnen er nu ook 3 kinderen op de achterbank met een verhoger naast elkaar zitten!

COMFORTABEL: Zacht en veerkrachtig zitje. En veel kinderen vinden het moeilijk om zichzelf in traditionele autostoeltjes vast te maken met de autogordel. Met de BubbleBum is dit heel eenvoudig en kunnen ze dit zelf.

 

Sneck_kussen_rgb

Nieuw! De BubbleBum Sneck

De BubbleBum Sneck is een nieuw reiskussentje dat handig mee te nemen is en op 3 manieren gebruikt kan worden. Het is te bevestigen langs de autogordel, of juist diagonaal over de gordel, of als heerlijk opgerold kussentje om tegen aan te liggen (ook geschikt voor vliegtuig, bus of trein). Nooit meer knikkebollende hoofdjes in de auto!

 

junkie_open_tote

Nieuw! De BubbleBum Junkie

De BubbleBum Junkie is een opbergsysteem dat op de achterbank tussen twee autostoelen of zitverhogers in wordt geplaatst. Hij kan vastgemaakt worden met een gordel en dat is veilig in het geval van een ongeluk. Het systeem heeft een iPad-houder, voor elk kind een uitklapbaar tafeltje, plek voor de drinkbeker. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor speelgoed en boekjes. De BubbleBum Junkie is geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

 

Meer weten of alle beschikbare kleuren zien? Kijk op de bestelpagina >