Vaak zijn zitverhogers gigantisch, onhandelbaar en lastig. Er passen er geen drie naast elkaar en ze meeslepen op vakantie is een nachtmerrie. Maar wat nou als we je zouden vertellen dat we een zitverhoger hebben die klein, licht én superveilig is? En dat er ook nog eens drie naast elkaar op de achterbank passen? En dat je ‘m gewoon mee kunt nemen in je handtas? Te mooi om waar te zijn? Lees nu verder!

Groter is niet altijd beter…de BubbleBum slimline zitverhoger is de droom van iedere ouder!

Vaak zijn zitverhogers gigantisch, onhandelbaar en lastig. Veel ouders ervaren dezelfde problemen met zitverhogers en het meest voorkomende probleem is dat ouders geen drie zitverhogers naast elkaar kunnen plaatsen achterin de auto. Dit wordt nog verergerd door het feit dat de reguliere zitverhoger veel plek in beslag neemt en helemaal vast staat. Een slimline zitverhoger was dus hard nodig.

Binnen de Europese Unie moeten alle kinderen met een gewicht van 15 – 36 kg volgens de wet vervoerd worden in een zitverhoger. De problemen die ouders en verzorgers ervaren met het gebruik van zitverhogers zijn universeel. Op reis, in een taxi, op vakantie, tijdens het carpoolen of bij het huren van een auto zijn de reguliere zitverhogers zeer onhandig en ook nog eens zeer prijzig als er één gehuurd moet worden.

BubbleBum zitjes: slimline, smal en licht als een veertje.

De hierboven genoemde problemen waren ook de problemen waar BubbleBum maakster en directeur, Grainne Kelly, tegenaan liep. Dit inspireerde de ontwikkeling en productie van de BubbleBum, ’s werels eerste opblaasbare zitverhoger. Dit smalle en praktische autozitje is super licht: ongeveer net zo licht als drie bananen.

De BubbleBum is een draagbaar, opvouwbaar en opblaasbaar reiszitje voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Het smalle zitje kun je leeg laten lopen en opvouwen en opbergen in z’n eigen tasje zodat de kinderen, mama of papa ‘m kunnen opbergen in hun rugzak, handtas of dashboardkastje. Dit betekent dat de BubbleBum draagbaar en inpakbaar is, wat ‘m perfect maakt voor vakanties, huurauto’s, taxi’s, busreizen, schoolreisjes en carpool-ritjes. Hij is betaalbaar en bespaart je bakken met geld op het huren van autozitjes, aangezien de BubbleBum altijd opgeblazen en gebruikt kan worden.

Three in a row

Drie BubbleBums zitverhogers op een rij

Toch wel het allerbeste aan de BubbleBum is het smalle design, want dit zorgt ervoor dat je voortaan drie zitverhogers naast elkaar op de achterbank kunt plaatsen, zelfs in de allerkleinste auto’s! Is dat wel veilig? Absoluut! De BubbleBum voldoet aan en overstijgt alle veiligheidseisen van de EU.

De BubbleBum zitverhoger is functioneel gezien gelijk aan de grotere autozitjes en vervult de wensen van vele reizende ouders met een praktische en veilige oplossing voor de problemen waar zij tegenaan lopen met grotere, reguliere autozitjes.

De BubbleBum zitverhoger is een best-selling, all-time favoriet van ouders en heeft al meer dan twintig design-, innovatie- en veiligheidsawards gewonnen.

De BubbleBum is ’s werelds eerste opblaasbare zitverhoger, mogelijk gemaakt door een Ierse werkende moeder die nu wereldwijd reisproblemen van ouders oplost!