Het perfecte kinderzitje in de auto, ook voor naar school.

  • Geplaatst op
  • Door Bubblebum.nl
  • 0
Het perfecte kinderzitje in de auto, ook voor naar school.

Veel ouders en kinderoppassers brengen hun kinderen met de auto naar school en andere naschoolse activiteiten. De opbouwbare Bubblebum is de perfecte aanvulling op de schoolkit van uw kinderen. De BubbleBum is licht in gewicht, draagbaar én opvouwbaar.

Veel ouders en kinderoppassers brengen hun kinderen met de auto naar school en andere naschoolse activiteiten. De opbouwbare Bubblebum is de perfecte aanvulling op de schoolkit van uw kinderen. De BubbleBum is licht in gewicht, draagbaar én opvouwbaar. U kunt het kinderzitje ook dan ook gerust in de rugzak van uw kind plaatsen. De booster meenemen of meegeven is dan ook geen enkel probleem en hierdoor weet u dat uw kinderen altijd veilig in de auto zullen reizen. De BubbleBum is dan ook het perfecte kinderzitje voor in de auto.

 

De booster meenemen?

Het kinderzitje voor in de auto heeft een compact en smal ontwerp. Hierdoor is het mogelijk om tot wel drie kinderzitjes achterin de auto te plaatsen. Zelfs in de allerkleinste auto’s. Doordat uw kinderen de booster kunnen meenemen zitten uw kinderen altijd veilig, ook als ze bijvoorbeeld met een vriendje of vriendinnetje mee naar huis rijden. Het kinderzitje voor in de auto past ook met gemak in uw dashboardkastje voor noodgevallen of als u andere kinderen thuisbrengt. Hiernaast is het BubbleBum kinderzitje betaalbaar, kleurrijk en makkelijk opblaasbaar.

 

Op schoolreisje, met de taxi of op vakantie in een touringcar? Ook dan kunt u de booster meenemen.

 

De BubbleBum is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. U kunt kiezen uit een zwart, roze of een groen kinderzitje voor in de auto. Gemakkelijk te bestellen in onze webshop.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »