De kerstvakantie komt eraan en veel ouders zijn al lange tijd aan het nadenken over wat ze in hun koffer gaan stoppen voor de vakantie met het gezin: alles moet compact en makkelijk in te pakken zijn.

Als je met een baby of peuter op vakantie gaat moet je eigenlijk alles inpakken behalve de gootsteen. Wie had ooit gedacht dat zo’n klein mensje zo veel kon gebruiken in één week? Als je kinderen al wat ouder zijn wordt het al iets gemakkelijker, maar alles in één koffertje van 20 kg proppen blijft nog altijd een uitdaging.

Met kinderzitje op vakantie

Gezien de hoeveelheid bagage die een gezin nodig heeft is het geen verrassing dat het gevreesde autostoeltje ook op de lijst van veel ouders staat. Veel autostoeltjes zijn zo massief dat ze onmogelijk in te pakken zijn en deze apart ingecheckt moeten worden op het vliegveld.

Ouders vragen zich dan vaak af: bestaat er geen compacte, gemakkelijk in te pakken smalle zitverhoger?

Het antwoord is: JAWEL! De BubbleBum opblaasbare zitverhoger is draagbaar, opvouwbaar en past met gemak in je koffer, handtas of handbagage.

De BubbleBum neemt bijna geen plek in beslag en je hoeft ‘m zeker niet apart in te checken: je kind kan ‘m zelfs in zijn of haar eigen handbagage stoppen. De zitverhoger weegt ongeveer net zoveel als een rol biscuitjes en zal dus zo goed als geen invloed hebben op de kosten van je koffer. Autostoel is geschikt voor kinderen vanaf groep 2 en groep 3.

Veilig op reis met je kind

Veel ouders vergeten een autostoeltje mee te nemen op vakantie en moeten daardoor een hoop geld neerleggen om er één te huren. Anderen zijn niet op de hoogte van de wetten die gelden in de landen die ze bezoeken. Bij BubbleBum geldt er maar één regel: zelfs als het niet wettelijk verplicht is dat je kind een zitverhoger gebruikt op vakantie, is het altijd veiliger om er wél één te gebruiken. De veiligheid van je kind gaat boven alles.

5 tips voor vliegreizen met kinderen

Lees hieronder nog 5 geweldige tips om efficiënter in te pakken voor je volgende vliegreis met het gezin!

  1. Laat je kind hun eigen handbagage inpakken zodat ze hun favoriete spulletjes en speelgoed mee kunnen nemen. Zo hoeven ze niet alles thuis te laten en voorkom je een driftbui.
  2. Haal een nieuw klein cadeautje en neem deze mee in je handbagage. Als je kleine dan onrustig wordt tijdens de reis kun ‘m mooi tevoorschijn halen!
  3. Probeer geen lichte of witte kleding in te pakken: deze worden veel sneller vies en op vakantie met kinderen gaat dat gegarandeerd gebeuren. Je kunt dat rode ijsje al op dit witte t-shirt zien druipen. Neem zo veel mogelijk donkere kleding en spijkerbroeken mee om vlekken te verbergen.
  4. Wees genadeloos met het inpakken van outfits. In plaats van veel te kleding meebrengen kun je wasmiddelpods meenemen zodat je de kleding weer wat kun opfrissen.

Ga minder gespannen op vakantie door georganiseerd in te pakken en neem vooral niets mee wat je niet echt nodig hebt!