Veel gezinnen huren een auto of reizen met de bus tijdens hun gezinsvakantie. Dit kan in de kosten hoog oplopen als je opeens ook nog drie autozitjes moet huren. Je eigen autozitje meenemen is nou ook niet bepaald een optie, je hebt al genoeg om mee te sjouwen. Wil je in één klap van al deze problemen af en ook nog eens veel geld besparen? Lees snelbagage verder.

Ga jij op gezinsvakantie? 

De herfst wordt bijna winter en velen van ons willen zo snel mogelijk ontsnappen naar een warmer klimaat. Je moet als ouder ontzettend veel dingen inpakken voor lange reizen. Heb je eigenlijk al aan je autozitje gedacht?

Veiliger én goedkoper

Veel gezinnen huren een auto of reizen met de bus tijdens hun gezinsvakanties. Een auto huren is duur en wordt alleen maar duurder wanneer je ook nog eens drie autozitjes moet huren. Voor je het weet ben je bakken met geld kwijt. De zitjes van thuis meenemen is veel gedoe en zeker niet goed voor je rug: je hebt waarschijnlijk al meer dan genoeg bagage bij. Veel ouders laten hun kinderen tijdens busreizen gewoon zonder zitje meereizen maar dit is absoluut niet veilig! Om dit dilemma op te lossen heeft BubbleBum CEO Grainne Kelly de innovatieve BubbleBum Zitverhoger ontworpen.

De BubbleBum Zitverhoger lost al deze problemen van gezinnen tijdens gezinsvakanties op. De BubbleBum is een opvouwbare zitverhoger geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar en past in z’n eigen kleine reistasje. Je blaast de BubbleBum op wanneer je ‘m wil gebruiken en stopt ‘m gewoon in je rugzak als je ‘m niet nodig hebt. Je kunt de BubbleBum dus altijd en overal gebruiken om geld te besparen op het huren van autozitjes. Dit scheelt op de lange termijn enorm veel geld.

Het ideale autozitje voor iedere gelegenheid

De opvouwbare BubbleBum is de perfecte zitverhoger op reis omdat je ‘m zo in je handtas of je koffer kunt stoppen. De BubbleBum weegt ongeveer hetzelfde als drie bananen en bespaart dus erg veel (waardevolle) ruimte en gewicht in je bagage. Zo hou je mooi wat ruimte over voor je vakantie aankopen.

De BubbleBum kan gebruikt worden in je eigen gezinsauto, huurauto’s, taxi’s, en tijdens busreizen, schoolreisjes en carpooling. De zitverhoger is betaalbaar en je kunt er met gemak drie naast elkaar plaatsen, zelfs in de kleinste auto’s!

Koop nu dus je nieuwe favoriete zitverhoger voor de kerstvakantie, reis veilig en zonder gedoe met een BubbleBum!