Als de kleine streepjes op de zwangerschapstest je vertellen dat je derde kind onderweg is, zijn er een miljoen gedachtes die door je hoofd flitsen. Zelfs als de zwangerschap gepland is, denk je na over elk aspect van het leven. Een nieuwe baby verandert alles.

Eén van de dingen die je waarschijnlijk zal overwegen is hoe je drie kinderzitjes op de achterbank van de auto kwijt gaat kunnen. Dit is toch niet mogelijk?!? Hoe kun je je nieuwe baby meekrijgen in de auto? Verslagen besluit je dus maar om je oude auto in te ruilen voor een nieuwe, grotere auto, die beter bij jouw familie past. 

Vrees niet, BubbleBum helpt je! Je hebt geen nieuwe auto nodig, alleen een smalle zitverhoger die wat ruimte vrij maakt. Het kost ongeveer evenveel als een avondje bioscoop met het gezin.

Met een nieuwe baby en kinderen van verschillende leeftijden in de familie, zijn er zoveel combinaties van autostoeltjes. Het is vaak onmogelijk om een zitverhoger te vinden die in het midden van de achterbank past, tussen twee babyzitjes in. Met een babyzitje en een peuterzitje achterin, doe je je uiterste best om een lompe zitverhoger tussen de twee autozitjes te proppen, maar je kan niet toveren en het zitje laten krimpen, dus laat je het er maar bij zitten. Terwijl je op internet rond kijkt voor je nieuwe auto, begin je te huilen, niet vanwege de hormonen, maar omdat de nieuwe auto je zoveel geld gaat kosten. Ineens verschijnt er een advertentie van de BubbleBum zitverhoger, maar je hebt nog geen idee dat deze zitverhoger in een tas jouw familiereizen voor altijd zal gaan veranderen. 

Het is moeilijk om het niet te hebben over alle dingen die zo geweldig zijn aan de BubbleBum zitverhoger, maar ik wil niet dat dit een saai verkoop praatje wordt. De realiteit is dat dit innovatieve product meer mogelijkheden biedt, omdat er gemakkelijk drie naast elkaar op de achterbank passen.

De BubbleBum reist ondertussen mee in miljoenen auto’s over de hele wereld, niet alleen met vakanties. Het kan elke dag gebruikt worden en ouders vertrouwen er al decennia op. De BubbleBum is smal en dun en past daarom makkelijk 3 keer naast elkaar, zelfs in de smalste auto’s. Gevuld met memory foam en een paar pufjes lucht blaast de BubbleBum op tot een stevige zitverhoger, die ook nog eens goed te verplaatsen is. 

BubbleBum… Goedkoper dan een nieuwe auto.