Twee streepjes, je bent zwanger van je derde spruit! Ook als de zwangerschap gepland was, gaat er vanaf nu van alles veranderen. Wij van BubbleBum begrijpen dat er veel op je af komt. De zwangerschap an sich, een verloskundige regelen, hoe en waar wil je bevallen… Wordt het een jongetje of een meisje? Hebben we nog voldoende kleertjes? Geboortekaartjes en namen uitkiezen en natuurlijk moet de babykamer worden ingericht! Bovenop dit alles komen de zaken voor na de bevalling; blijf je werken, hoe veel dan en hoe regel je de opvang van de kids? En niet geheel onbelangrijk: hoe komen we op de plaats van bestemming, want drie autostoeltjes passen niet samen op de achterbank? Hebben we een nieuwe auto nodig…? Van wanhoop (en de hormonen!) barst je in snikken uit, wat nu?!

Drie grote autostoelen op de achterbank is inderdaad een uitdaging, zelfs in grote auto’s is dat passen en meten. Bij het beeld van jouw oudste kind dat helemaal knel zit tussen het nieuwe babyzitje en de autostoel voor zijn of haar andere kleinere broertje of zusje, zou je bijna weer in snikken uitbarsten… Wat jij nodig hebt, is een smalle zitverhoger, die precies tussen de andere autostoeltjes in past, zodat al jouw telgen comfortabel kunnen mee reizen. 

Droog je tranen en zoek niet verder; BubbleBum heeft de oplossing. Sterker nog, BubbleBum IS de oplossing! Want de BubbleBum Travel Car Booster Seat is een slanke en smalle stoelverhoger voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar en tot 135 centimeter. Het zitje is veilig (het voldoet aan de veiligheidsnormen volgens de ECE R44/04), comfortabel én compact. Het is namelijk opblaasbaar en opvouwbaar. Hierdoor past het gemakkelijk in een tas en kan het dus overal mee naartoe. Het stoeltje is niet alleen voor vakantie of kleine reizen, maar ook voor dagelijks gebruik. En als je het even niet nodig hebt, berg je hem gewoon op in het dashboardkastje van de auto. Ook handig voor als opa en oma de kinderen (onverwachts) ophalen. Kinderen gaan overigens graag op dit stoeltje zitten, want het zit niet alleen lekker, maar het ziet er ook nog eens supergaaf uit! En een ander bijkomend voordeel heb je misschien al in een eerder blog genomen; omdat je kind het zelf mee kan nemen in zijn rugtas, heeft het altijd zijn eigen zitverhoger bij zich. Bij een spontane speeldate hoeft het dus niet in een zitje van een vriendje of vriendinnetje (want hoe vaak worden die dingen nou schoongemaakt?).

Zo. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de aanschaf van een nieuwe auto. Geen gedoe en geen rib uit je lijf. Nee, die nieuwe auto, dat is gelukkig van de baan. En als extra bonus bespaart het je ook nog eens een heleboel kosten. Nog meer goed nieuws: de BubbleBum kost veel minder dan een auto! 

Nu deze zorgen weggenomen zijn, kun jij hopelijk genieten van een fijne zwangerschap en alle andere regeldingen die erbij horen en stiekem best wel leuk zijn…!