Het wordt steeds populairder: carpoolen. In Amerika al jaren een begrip en ook in Nederland komt het steeds vaker voor. Met dit simpele concept bespaar je geld, tijd, moeite en het milieu. Klinkt perfect, toch?

Carpoolen, wat is het?

Carpoolen houdt simpelweg in dat je met meerdere persoon in één auto naar een bestemming rijdt, in plaats van iedereen met zijn of haar eigen auto. Dit heeft veel voordelen. Doordat er meer mensen in één auto zitten is er minder sprake van filevorming. Doordat er minder auto’s op de weg rijden heeft carpoolen ook een positief effect op klimaatverandering en vervuiling. Daarnaast bespaar je op brandstofkosten, hoef je niet altijd te rijden, blijft je auto langer in goede staat en kan het goed zijn voor je tijdsmanagement.

Carpoolen met de kids

Carpoolen is natuurlijke een ideale optie om de kinderen naar school te brengen, vooral nu de scholen weer bijna opengaan. Een samenwerking met drie andere ouders zorgt er al voor dat jij nog maar 1 of 2 keer per week jouw kind naar school hoeft te brengen, in plaats van iedere dag! Daarnaast scheelt het je bakken met geld dat je niet steeds die rit naar school hoeft te brengen, en bakken met tijd dat je niet een half uur bij de Kiss and Ride hoeft te wachten. Wat wil je nog meer! Daarnaast vinden de kinderen het vaak ook nog erg gezellig om de dag te starten en afsluiten met hun vriendjes. Ook kun je via het carpoolen op een gemakkelijke manier nieuwe ouders en kinderen leren kennen die je anders wellicht nooit had ontmoet.

Hoe zit dat met autostoeltjes?

Autostoeltjes en zitverhogers zijn lastig. Vooral als je opeens 2 keer per week 3 kinderen op de achterbank hebt zitten. Vaak zijn de zitjes groot, zwaar en passen er geen 3 naast elkaar. En als je dan carpoolt moet je ze ook nog constant van auto naar auto slepen. Niet heel aantrekkelijk.

Voor carpoolen is de Bubblebum een perfecte oplossing. Omdat de zitverhogers van Bubblebum opvouwbaar zijn en deze met een eigen draagtasje komen, hoef je je nooit druk te maken over autostoeltjes tijdens het carpoolen. Doe de Bubblebum gemakkelijk in de rugzak van je kind en zij kunnen altijd met de carpool mee! Er passen er gemakkelijk drie naast elkaar en ze komen in verschillende designs zodat niet alleen jij, maar ook de kids er blij van worden. Zelf kun je er ook nog altijd één in je dashboardkastje leggen voor het geval één van je carpoolkids hun Bubblebum vergeten is. Ideaal!  Ook kun je overwegen om samen met je carpool-ouders één of meerdere Bubblebums aan te schaffen, zodat je samen de kosten kunt delen.

Shop nu voor jouw Bubblebum zitverhoger, zodat ook jij gemakkelijk kunt beginnen met carpoolen!