De meeste Nederlanders gaan op vakantie in de maanden Juli en Augustus, omdat de kinderen dan zomervakantie hebben en het de heetste maanden van het jaar zijn. Het geeft ons de kans om onze batterijen weer op te laden en quality time door te brengen met ons gezin.

Steeds meer Nederlanders kiezen de afgelopen jaren voor een zogenoemde ‘’staycation’’ en blijven lekker in ons eigen landje. Want ook hier is nog genoeg te zien. 

Van de stranden in het westen, tot madurodam, tot de waddeneilanden. Nederland heeft alles wat een gezin nodig heeft voor een fijne zomervakantie, als het weer een beetje mee zit natuurlijk!

Veel families willen toch graag de zon opzoeken. Europese vakanties zijn nog steeds enorm populair. Spanje, Frankrijk en Italië zijn geliefde bestemmingen voor Nederlandse gezinnen.

Ook stedentripjes worden steeds populairder. Tripjes naar Londen en Parijs zijn dankzij de snelle verbinding dichterbij dan ooit. 

Prijzen voor hotels en vliegtickets worden ook steeds lager, waardoor een stedentrip, of zelfs een week naar de zon, steeds beter te betalen is voor het gemiddelde Nederlandse gezin. 

Of je nu op een ‘’staycation’’ gaat of een verre reis maakt: het is altijd belangrijk dat jouw kinderen goed beschermd zijn op reis. Zeker als je met de auto op reis gaat. 

BubbleBum is ‘s werelds eerste opblaasbare zitverhoger, ontwikkeld en ontworpen in 2009 door een Noord-Ierse moeder van twee, Grainne Kelly. De BubbleBum is een draagbare opblaasbare zitverhoger voor in de auto voor kinderen tussen de 4 en de 11 jaar. 

De BubbleBum is licht, heeft een smal ontwerp en kan opgevouwen meegenomen worden in zij eigen draagzakje, zodat de kinderen zelf, of papa en mama hem makkelijk mee kunnen nemen in de koffer, handtas of in een rugzak. Hij past zelfs in het handschoenen kastje van de auto! Dit betekent dat de Bubblebum makkelijk mee te nemen en op te vouwen is, waardoor hij perfect is voor vakanties, huurauto’s, taxi’s, busreizen of schoolreisjes!

Hij is betaalbaar en bespaart je geld, omdat je geen grote zitverhogers meer hoeft te huren als je een auto huurt. De BubbleBum neem je namelijk makkelijk mee van de ene naar de andere auto. Je kan er drie naast elkaar op de achterbank kwijt, zelfs in de smalste auto’s!

De BubbleBum is comfortabel en kleurrijk en is gemaakt van duurzaam materiaal, zoals het materiaal van reddingsvesten. Je kind zit dus comfortabel en veilig, zelfs op de langste reizen.

De BubbleBum is ontworpen voor kinderen tussen de 4 en de 11 jaar oud, De BubbleBum zitverhoger is goedgekeurd volgens de Regulaties van de Verenigde Naties R44/04 voor veiligheid is zowel groep 2 als groep 3.