De Bubblebum zitverhoger is een op- en afblaasbare zitverhoger voor kinderen tussen de 4 en de 11 jaar oud. Deze draagbare, lichtgewicht en smalle zitverhoger kan je in zijn eigen tas makkelijk overal mee naartoe nemen. Jouw kind hoeft nooit meer zonder zitverhoger in de auto. Lees in dit blog alle redenen waarom de BubbleBum zitverhoger ook voor jou kind essentieel is!

De Bubblebum zitverhoger is een op- en afblaasbare zitverhoger voor kinderen tussen de 4 en de 11 jaar oud. Deze draagbare, lichtgewicht en smalle zitverhoger kan je leeg makkelijk opvouwen en meenemen in de meegeleverde tas zodat mama, papa of zelfs de kinderen zelf de zitverhoger mee kunnen nemen in een rugzak of handtas of  zelfs in het handschoenenkastje. 

De functie van de Bubblebum zitverhoger is vergelijkbaar met de harde zitverhoger en geeft ouders een betrouwbaar en veilig alternatief om te reizen met kinderen. De Bubblebum zitverhoger is een autozitje die perfect geschikt is voor vakanties, huurauto’s, taxi’s, busreizen, schoolreisjes of car poolen. De Bubblebum zitverhoger is draagbaar, inpakbaar en herbruikbaar, waardoor je geld bespaard op het huren van zitverhogers op vakantie. Er passen maar liefst drie Bubblebum zitverhogers naast elkaar. Zelfs in de allerkleinste auto’s!

Met de krokusvakantie voor de deur, staan er weer dagtripjes, vakanties of speel afspraakjes gepland, wat betekent dat je kind soms zonder autozitje moet reizen. Op vakantie laten we onze grote, onhandige zitverhoger vaak achter, omdat het zo lastig is om er mee te reizen, maar de Bubblebum geeft je kind de kans om altijd veilig te reizen, zelfs op vakantie.

De Bubblebum zitverhoger is makkelijk op- en af te blazen met de mond en is binnen 20 seconden opgeblazen. Hij is ontworpen om makkelijk in elk druk gezinsleven te passen. Waar je kinderen ook gaan, de Bubblebum kan met ze mee, of hij nou in hun rugzak mee gaat naar de oppas, of als de ouders van een vriendje ze een lift naar huis geeft. Jouw kind hoeft nooit zonder de BubbleBum zitverhoger op pad. 

Veiligheid staat voorop en de BubbleBum is gemaakt van duurzaam materiaal, vergelijkbaar met het reddingsvesten materiaal. Het zitje is gemaakt van memory foam en heeft een sterk geweven harnas. De positie klips aan de zijkant positioneren de schootgordel van de auto over het knokige gedeelte van de bekken, en weg van de onderbuik, wat de beste positie van de gordel is voor de veiligheid van jouw kind. 

Ontworpen voor kinderen tussen de 4 en de 11 jaar is de BubbleBum goedgekeurd onder de Verenigde Naties ECE Regulatie R44/04 voor veilig in zowel groep 2 als 3. Hij is ontworpen om te gebruiken met de standaard driepunt gordel die goedgekeurd is door ECE regulatie 15 of het equivalent daarvan. De enige landen die niet vallen binnen deze wetgeving zijn Canada en Australië. 

Als winnaar van meer dan 20 ontwerp-, innovatie-, en veiligheidsaward, waaronder Mumsnet, Mother & Baby en Practical Parenting en de IIHS Best Bet Booster Award, is de BubbleBum zitverhoger een best-seller favoriet voor veel ouders.