Hoe veilig is de Bubblebum?

De BubbleBum voldoet aan de strenge ECE R44/04 veiligheidsnorm voor kinderen van 4 tot 11 jaar (15 – 36 kg). BubbleBum mag alleen worden gebruikt in combinatie met een 3-punts autogordel.

BubbleBum is dus uitgebreid getest en veilig bevonden! 

Sterker nog: zelfs als de BubbleBum niet is opgeblazen voldoet hij aan de strenge eisen van de R44/04 norm. Dit komt omdat de gordelgeleiders de autogordel strak over de benen van uw kind positioneert.

Zijn er meerdere kleuren beschikbaar?

Op dit moment zijn er in Nederland 2 kleuren beschikbaar. Roze en zwart. Daarnaast hebben we nog drie Bubblebums met een leuk motief.

Wat is de garantie op de Bubblebum?

Er zit een standaard garantie op de Bubblebum van 1 jaar. Zijn er problemen met de Bubblebum na 1 jaar? Stuur ons een email, wellicht kunnen we je wel helpen.

Wij geven alleen garantie op producten die via www.Bubblebum.nl zijn gekocht. Heb je de Bubblebum gekocht bij een andere organisatie, dan kan je het beste daar ook contact mee opnemen. Wij zijn geen exclustief distributeur van de Bubblebum.

In welke landen is de Bubblebum goedgekeurd?

De Bubblebum is in de meest landen van Europa en  in de Verenigde Staten goedgekeurd. In Australie, Canada en Nieuw Zeeland is de Bubblebum nog niet goedgekeurd.

Voor overige landen in Azie en Zuid Amerika is de Bubblebum altijd veiliger dan geen zitje ;).

Hoe breed is de Bubblebum?

De bubblebum is 32 cm breed en past in bijna elke auto. Zeker met drie stoeltjes naast elkaar is de Bubblebum een uitkomst!

Hoe lang duurt de verzending?

Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bestellingen naar België kunnen 1 dag langer duren. Bestellingen betaald via ‘overschrijving’ duren doorgaans iets langer.

Wat als ik de bestelling wil retourneren?

Indien niet gebruikt en in de originele verpakking kunt u de Bubblebum producten retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Stuur hiervoor een email naar sales@bubblebum.nl.

Mijn bestelling via Klarna lukt niet.

Klarna is alleen bedoeld voor consumenten. Mocht Klarna de bestelling niet goed keuren, bestel dan via een andere methode.

Bestellen op factuur

Wij leveren aan bedrijven ook via factuur. Stuur hiervoor een email naar sales@bubblebum.nl

Dealer worden?

Wij zijn de exclusief distributeur van de Bubblebum in Nederland en Belgie. Wij zoeken altijd naar meer verkooppunten. Interesse? Neem contact met ons op.

Hoe werkt de Bubblebum? Handleiding schouderband.

Met dit filmpje kan je zien hoe je de schouderband kan stellen.