Superlicht autostoeltje
Past perfect in elke rugtas
Makkelijk op te vouwen
Uitgebreid getest
 • Nederlands
 • Bubblebum NL - 06 / Apr / 2020

  De Bubblebum: niet alleen handig voor de auto | BubbleBum NL

  De Bubblebum: niet alleen handig voor de auto | BubbleBum NL

  Velen kopen de Bubblebum zitverhoger om deze te gebruiken als draagbare zitverhoger in de auto op vakantie. Maar wist je dat je de Bubblebum op nog veel meer andere manieren te gebruiken is? We zetten in deze blog alle extra gelegenheden uiteen waarin de Bubblebum perfect van pas komt. <br />
  <br />
  <br />

  Velen kopen de Bubblebum zitverhoger om deze te gebruiken als draagbare zitverhoger in de auto op vakantie. Maar wist je dat je de Bubblebum op nog veel meer andere manieren te gebruiken is? We zetten in deze blog alle extra gelegenheden uiteen waarin de Bubblebum perfect van pas komt. 

  Restaurants

  Je kent het wel: de kinderstoelen van de restaurants zijn ook weer niet nodig, maar je kleine komt maar net met zijn neus boven de tafel uit. Erg onhandig! Gezien de Bubblebum binnen een paar seconden is opgeblazen heb je zo de perfecte zitverhoger voor die gezellige etentjes met het gezin. 

  Bioscopen

  Klaagt jouw kind ook altijd over die harde, lompe zitverhogers van de Pathé? Nergens voor nodig om ze op zo'n oncomfortabele zitjes te laten zitten als je gewoon de Bubblebum in je handtas draagt. Kind blij, jij blij, iedereen blij! 

  Vliegtuigen & bussen

  Natuurlijk is de Bubblebum in de eerste instantie uitgevonden om reizen met kinderen gemakkelijker te maken, maar dan ging het vooral over het feit dat autozitjes huren in het buitenland ontzettend duur en onhandig is. Maar je kunt de Bubblebum natuurlijk ook gebruiken als zitverhoger in vliegtuigen en bussen! Dan kan je kind ook alles goed zien, lekker uit het raam kijken of het tv-schermpje in de vliegtuigstoel gebruiken. Hij neemt totaal geen plek in beslag, kan gewoon mee in je handbagage en weegt zo goed als niets. 

  Carpoolen

  Indien je ook wel eens je kind met een ander laat carpoolen of juist zelf kinderen naar school brengt weet je hoe dramatisch die grote, lompe autozitjes zijn. Ze passen nooit met z'n drieën naast elkaar, en als je zelf maar één of twee kinderen hebt heb je waarschijnlijk niet eens genoeg zitverhogers om alle kids mee te nemen. De Bubblebum is hier de perfecte oplossing voor: je legt ze gewoon in je dashboard kastje, blaast ze op wanneer ze nodig zijn en pakt ze snel weer in wanneer ze in de weg zitten. Ze passen wél altijd met z'n drieën naast elkaar, ook in de kleine autootjes. Daarnaast kun je ze gemakkelijk met meerdere ouders aanschaffen en uitwisselen, zodat je niet allemaal meerdere Bubblebums hoeft te kopen. Win-win-win!

  opblaasbaar
  opvouwbaar
  gemakkelijk mee te nemen

   

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »