Superlicht autostoeltje
Past perfect in elke rugtas
Makkelijk op te vouwen
Uitgebreid getest
 • Nederlands
 • BubbleBum NL - 17 / Mar / 2020

  Waarom de BubbleBum perfect is voor schoolreisjes. | BubbleBumNL

  Waarom de BubbleBum perfect is voor schoolreisjes. | BubbleBumNL

  Als de kinderen terug naar school gaan moet je altijd even nadenken over de kleintjes en hun vriendjes en hoe je veilig met hen kan reizen. De BubbleBum zitverhoger is perfect voor schoolgaande kinderen!

  Terug naar school gaan is soms erg duur voor ouders. Er moeten nieuwe kleren gekocht worden, schoenen en schoolartikelen. Soms is het makkelijk om te vergeten wat nu de echte must-haves zijn voor een schoolgaand kind. 

  Veel ouders, oppasouders en verzorgers vervoeren hun kinderen elke dag naar school en naar verschillende activiteiten na school. De BubbleBum zitverhoger is een goede toevoeging aan de schooltas van je kinderen. Hij is makkelijk mee te nemen, opvouwbaar en lichtgewicht. Waardoor naar school gaan weer makkelijk wordt, zonder gedoe, en altijd veilig. 

  De BubbleBum zitverhoger heeft een slank en smal model, waardoor er makkelijk drie naast elkaar op de achterbank kunnen van zelfs de kleinste auto’s. Als je kind een keer thuis gebracht wordt door een andere ouder kan het voorkomen dat zij geen extra zitverhoger hebben. De BubbleBum zitverhoger is opblaasbaar en komt in zijn eigen draagtasje, hij is zo licht dat je kind hem makkelijk zelf mee kan nemen, voor het geval ze het nodig hebben. Jouw kind hoeft daarom nooit meer zonder zitverhoger te reizen. 

  Je kunt zelfs een extra BubbleBum opgevouwen bewaren in het handschoenenkastje, voor het geval dat je zelf een kind een lift naar huis geeft. De BubbleBum zitverhoger heeft dezelfde functionaliteit als een grote zitverhoger. Hij is betaalbaar, kleurrijk en kan makkelijk herbruikt worden. Het opblazen van de BubbleBum duurt maar een paar seconden en de BubbleBum is ook in een paar seconden weer leeg. 

  De BubbleBum is niet alleen goed voor schoolgaande kinderen, maar ook makkelijk voor op schoolreisjes, busreizen of voor in de taxi of een huurauto!

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »