Over Verkeersmaatje – het begin

Ook onze zoon Sid, toen 4,5 jaar, moest op een gegeven moment buiten spelen, we konden hem niet langer binnen houden. Alleen van de gedachte kregen we al pijn in onze buik. De straat waar wij wonen is ondanks de 30 km zone net een racebaan. Bovendien is er door de geparkeerde auto’s geen overzicht.

De gemeente Naarden wil geen drempels aanleggen en vindt dat wij dat zelf met de buurt moeten bespreken, ‘want’ zo zeggen ze “de meeste hardrijders komen uit de buurt”. En zo begon onze eerste webwinkel www.verkeersmaatje.nl.

Zelf in actie

We gaan er zelf wat aan doen, dachten wij. Ergens hadden we die gele plastic pop gezien. Op internet kwamen we na lang zoeken eindelijk een adres tegen waar we er eentje bestelde. Vanuit de gedachten dat dit fantastische poppetje makkelijker gevonden moest worden zijn we de website Verkeersmaatje.nl begonnen.

Bubblebum

Omdat we verder wilden met webwinkels kwam al snel Bubblebum erbij. Inmiddels is zowel Bubblebum en Verkeersmaatje bekend in Nederland. Dat heeft ook zo zijn nadelen. Als kleine ondernemers zien wij dat grote organisaties onze ‘vindingen’ nu ook verkopen. Wij hopen dan ook dat jullie bij ons bestellen :). Alvast bedankt!!