Zitverhoger

Veilig en compact autozitje

Kinderen tot 1,35 meter moeten in Nederland verplicht worden vervoerd in een goedgekeurd autozitje. Als ouder heb je de keuze uit vele verschillende autostoeltjes, maar vaak zijn deze autozitjes groot en zwaar en is het onmogelijk om drie kinderen met autozitjes achterin te vervoeren. Vanuit deze gedachte zijn wij aan de slag gegaan met de ontwikkeling van Bubblebum, de meest gebruiksvriendelijke zitverhoger op de markt! 

 

Wat is Bubblebum?

De Bubblebum is een opblaasbaar, draagbaar en opvouwbaar autozitje. Ideaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar met een gewicht tussen de 18kg tot 50kg. Bubblebum voldoet aan alle veiligheidsnormen volgens de ECE R44/04.

 

Opblaasbaar kinderzitje

Traditionele autozitjes zijn vaak groot en lastig in gebruik en vervoer. Denk maar eens aan hoeveel moeite het kost om sommige kinderzitjes uit de auto te verwijderen. Dit kan sneller. De Bubblebum is een opblaasbare zitverhoger en het zitje uit de auto halen vereist niets meer dan het leeg laten lopen van het zitje. Het leeggelopen zitje neemt weinig ruimte in beslag, het past zelfs in uw handtas!

 

Autostoel voor op reis

Doordat de Bubblebum in totaal maar 500 gram weegt is het de ideale autostoel voor op reis! Dit compacte kinderzitje kunt u gemakkelijk mee nemen voor het gebruik in de auto tijdens een vliegvakantie. Hierdoor zijn de hoge kosten van huurauto’s verleden tijd. Wil je dus een comfortabel, veilig en gemakkelijk mee te nemen autozitje voor op reis? Kies dan voor de Bubblebum.

 

Past in iedere auto

Naast dat de opblaasbare zitverhoger licht is, pas het zitje ook nog eens in ieder auto. Zowel grote als kleinere auto’s zijn geen probleem. De Bubblebum is slechts 32cm breed en heeft geen armleuningen. Hierdoor is het mogelijk om drie kinderzitjes naast elkaar te plaatsen op de achterbank. Ideaal niet? 

 

Comfortabel

Doordat de Bubblebum meebeweegt met de bewegingen van de auto is het een zeer comfortabel zitje. Kinderen zijn hierdoor meer geneigd om stil te zitten en krijgen daarnaast geen last van snijdende autogordels.

 

Bubblebum aanschaffen?

U kunt de Bubblebum aanschaffen via onze website. Wilt u meer informatie over de Bubblebum? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 244 31 21 of stuur een mailtje naar bubblebum@onlinedistributeur.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »