Zitverhoger

Bubblebum zitverhoger | Roze

€ 39,95

Shop op Bol.com

Bubblebum zitverhoger | Groen

€ 39,95

Shop op Bol.com

Bubblebum Zitverhoger | Zwart

€ 39,95

Shop op Bol.com

Wanneer je kinderen tot 1,35 meter in de auto wilt vervoeren zal een zitverhoger voor in de auto een noodzakelijke aankoop zijn, het is immers verplicht volgens de wet. Je hebt als ouder zijnde de keuze uit diverse stoelverhogers. Echter zullen veel zitverhogers groot en zwaar zijn, waardoor het vaak onmogelijk blijkt om drie kinderen naast elkaar met een stoelverhoger op de achterbank te vervoeren of de zitverhoger mee te nemen op reis. De Bubblebum zitverhoger brengt in de huidige markt echter een nieuwe visie op comfort en gebruiksvriendelijkheid.

Bubblebum – de veilige en compacte opblaasbare autostoel

De Bubblebum stoelverhoger is perfect voor in de auto. Omdat de autostoel slechts 32 cm breed is en geen armleuningen heeft is het mogelijk om drie van de autostoelen naast elkaar op de achterbank te plaatsen. Verder is de Bubblebum autostoel opblaasbaar en opvouwbaar, dus wanneer je het autozitje niet meer nodig hebt is het gemakkelijk op te bergen.

Vanaf wanneer is een zitverhoger geschikt? Bubblebum is uitermate geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar met een gewicht tussen de 18 kg tot maximaal 50 kg. Verder is de veiligheid van de autostoel gegarandeerd, Bubblebum voldoet namelijk aan alle veiligheidsnormen volgens de ECE R44/04. Het autozitje is dus veilig en past daarnaast ook nog in iedere auto, ideaal toch?

Het perfecte kinderzitje in de auto voor op reis

Het Bubblebum kinderzitje is een perfecte oplossing voor lange reizen met kinderen vanwege het gewicht. Het kinderzitje weegt namelijk maar 500 gram. Dit, samen met het feit dat de zitverhoger opblaasbaar en opvouwbaar is, zorgt er voor dat het kinderzitje gemakkelijk mee te nemen is in het vliegtuig. Wanneer je op de bestemming bent geland en je huurauto ophaalt kun je deze simpelweg uit je koffer of tas halen en direct vertrekken. Zo hoef je verdere toeslag te betalen voor het huren van een kinderzitje, maar kun je deze zelf meenemen, dat is wel zo makkelijk. Dus ben jij op zoek naar een kinderzitje welke veilig en comfortabel is en ook makkelijk mee te nemen is? Dan is Bubblebum de keuze voor jou.

Dé zitverhoger voor comfort in de auto

De Bubblebum kinderstoel beweegt mee met alle bewegingen die de auto maakt. Dit zorgt er voor dat de rit voor kinderen aanzienlijk meer comfort biedt dan andere autostoelverhogers. Daarnaast helpt het de kinderen om stil te zitten en is er ook geen risico op snijdende autogordels. Comfort is immers erg belangrijk in de auto, vooral met lange ritten.

De Bubblebum zitverhoger kopen?

Indien je de zitverhoger voor in de auto wilt kopen kun je de verschillende modellen op onze website bekijken. Wil je graag meer informatie hebben over de Bubblebum zitverhoger? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via bubblebum@onlinedistributeur.nl of door te bellen naar +31 (0)20 244 31 21.